Kies voor het massieve parket van onze firma uit het Waasland

Lalegno en FloorHouse
Onderhoud en herstel
Vrijblijvende offerte

Kiezen voor het massieve parket van onze firma uit het Waasland is kiezen voor kwaliteit. Ons massieve parket biedt heel veel voordelen aan waar u van kunt profiteren en geeft uw woonst extra charme. Bij Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke bent u zeker van echt vakmanschap en een uitstekende service.

Parketvloer vervangen

Uw woning opsmukken met een parketvloer?

Houten parketvloer aanleggen

De voordelen van ons massieve parket voor uw woning in het Waasland

Een massiefhouten parket vervaardigd door onze specialisten zorgt voor authenticiteit en klasse. Dankzij het visgraatmotief oogt de vloer bijzonder mooi en stijlvol. Het biedt ook diverse voordelen, we noemen ze hier even op.

  • U heeft een ruime keuze in afwerking en look.
  • Door de dikte van de planken kunnen we bij schade snel en eenvoudig uw parket opschuren. Zo bent u zeker dat u altijd een mooie vloer heeft.
  • Door het natuurlijke, stevige materiaal heeft uw vloer een lange levensduur en isoleert ze goed.

De keuze voor een massief parket van onze firma gespecialiseerd in parketvloeren is dus een wijselijke keuze. Onze experts adviseren u graag over welke parketsoort het beste in uw woning zou passen. Wanneer u dat wilt, kunnen wij uw parketvloer aanleggen voor u. Wij zorgen ervoor dat dit met de grootste precisie gebeurt.

Ga voor klasse in de vorm van een massief parket

We maken zelf de massieve planken voor uw parketvloer in ons atelier in het Waasland. Hierdoor zijn wij er zeker van dat wij enkel kwaliteit leveren. Bekijk gerust onze realisaties en laat u inspireren. Heeft u interesse in ons massieve parket? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens die u hieronder vindt. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Heeft u vragen?