Parketvloer plaatsen in het Waasland

Wanneer u zelf een parketvloer wilt aanleggen of uw parket wilt laten plaatsen in regio Waasland, dan is onze parketplaatser de man die u nodig heeft. Onze zaakvoerder, Jimmy De Ryck, heeft reeds twintig jaar ervaring in het leggen van parketvloeren. Om deze reden is Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke de uitgelezen partner voor al uw parketprojecten, gaande van het aanleggen tot herstellen en onderhouden.

Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Een onnavolgbare afwerking wanneer u uw parketvloer laat plaatsen door onze experts

Dankzij onze jarenlange ervaring als specialist op gebied van parketvloeren in het Waasland weten wij met eender welke parketsoort raad. Het is belangrijk dat u de verschillende types parket kent, vooraleer u uw parketvloer uitkiest om deze te laten plaatsen door onze parketplaatser in uw woning in het Waasland. Kiest u voor een meerlaags parket? Dan bent u zeker van een snelle plaatsing, omdat het parket rechtstreeks op de ondervloer gelijmd kan worden. Meerlaags parket is bovendien erg stabiel en beweegt amper bij temperatuurverschillen.

Parketvloer vervangen

Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Houten parketvloer aanleggen
Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Waarom parket laten plaatsen?

Parketvloeren geven uw woning klasse en warmte. Het oogt niet alleen goed, het voelt ook aangenaam aan uw voeten. Parket is een vloer die leeft. Om dat te behouden, is het nodig dat de vloer goed onderhouden wordt. Als ervaren parketplaatser geven we u graag enkele tips mee, zodat de parketvloer die u heeft laten plaatsen in goede staat blijft en u nog lang van uw parket kan genieten.

  • Voed uw parket met olie om verkleuring tegen te gaan.
  • Geef uw parket ruimte om te krimpen en uit te zetten ten gevolge van de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Wees alert op water! Gebruik enkel een vochtige doek en voorkom dat de vloer te nat wordt.
  • Let op het opzetstuk van uw stofzuiger.
  • Gebruik speciale reinigingsproducten voor parketvloeren.

Houd uw parketvloer mooi in orde met de tips van onze parketplaatser uit het Waasland en het parket dat u heeft laten plaatsen zal één van uw beste investeringen zijn. Wij helpen u als parketspecialist graag bij het plaatsen en onderhouden van uw parket. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.

Bekijk de diverse opties

Gaat u voor een massieve parketvloer die u wilt plaatsen in uw woning in het Waasland? Dan kiest u voor 100% authenticiteit en klasse. Bij beide soorten parketvloeren kunt u kiezen uit verschillende diktes, kleuren en legpatronen. Wij komen graag bij u langs om de nodige opmetingen te doen en vertalen uw wensen nadien zorgvuldig naar de realiteit. Onze parketplaatser komt dan uw parketvloer plaatsen in de regio Waasland met een perfecte afwerkingsgraad. Zo laten we u met een vingerknip genieten van uw parket en zijn warme uitstraling in uw interieur. Het enige dat u nog te doen staat, is ons contacteren en kiezen welke parketvloer u gaat bestellen!