Parket onderhouden en herstellen in het Waasland

Om uw parket te laten herstellen of te onderhouden, bent u bij Parketvloer De Ryck uit Kruibeke, in het Waasland, aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van één of meerdere planken of het volledig opschuren van uw vloer en het dan opnieuw te oliën of te vernissen, wij doen het allemaal met de grootste zorg. Schade aan uw parket is natuurlijk iets dat u niet wilt in uw woning in het Waasland, met een parketrenovatie kunnen we die schade aan uw parket herstellen.

Geolied parket onderhouden
Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Houd uw parket in vorm en laat hem herstellen wanneer nodig door ons uit het Waasland

Een parketrenovatie houdt meer in dan enkel het laten heropleven na dagdagelijkse slijtage, ook het herstellen van uw parketvloer, door onze experten uit het Waasland, valt hieronder. Uw parket kan schade opgelopen hebben door diverse factoren. Denk hierbij aan waterschade of deuken in de planken door een zwaar object dat hierop gevallen is. Afhankelijk van het gegeven of u een massieve parket of een meerlaags parket heeft, gebruiken wij de juiste herstellingsmethode. We kunnen de planken opschuren om ze vervolgens terug in de olie te zetten of te vernissen zodat uw parket er terug als nieuw uitziet. Bij grotere beschadigingen van uw parket in uw woning, in de regio van het Waasland, die niet te herstellen vallen, volstaat een parketrenovatie niet en zullen de getroffen parketplanken vervangen worden.

Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Uw parketvloer onderhouden?

Heeft u gekozen voor een parketvloer voor zijn aangename gevoel, warme uiterlijk en lange levensduur? Ondanks dat het één van de beste vloeren is voor uw woonst, kan er schade optreden door allerlei factoren. Een parketrenovatie laten uitvoeren om uw parket terug te herstellen kan door ons team uit Kruibeke, in het Waasland. Contacteer ons, wij helpen u er graag mee.

Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke

Geolied parket

Heeft u een geoliede parketvloer? Dan heeft die enkele keren per jaar een behandeling nodig om in optimale staat te blijven. We brengen daarom een voedende beschermlaag aan van het topmerk Osmo die vlekken en slijtage tegengaat. Nadien schuren we de vloer op. Zo voorkomt u dat u een parketrenovatie nodig heeft om uw parket te herstellen in uw woning in het Waasland.

Professioneel onderhoud van parketvloeren
Parket onderhouden met beschermlaag

Ga voor een gevernist parket met weinig onderhoud

Een geverniste parketvloer vraagt dan weer erg weinig onderhoud. Het volstaat om die elke vier à zeven jaar een nieuwe vernislaag te geven. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst over de gepaste behandeling van uw parketvloer of wanneer u een parketrenovatie nodig heeft voor het herstellen van uw parket in de regio van het Waasland.