Parket bestellen in het Waasland

Wilt u parket bestellen bij een bedrijf in het Waasland om uw woonst meer charme te geven? Welkom bij Parketvloeren De Ryck in Kruibeke. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren en doen dit steeds vlot en vakkundig. Als u zoekt naar een parketplaatser die weet wat hij doet, dan bent u op de juiste plek bij ons.

Topkwaliteit verzekerd wanneer u uw parket gaat bestellen bij ons

Bij onze firma is het mogelijk om hoogkwalitatief parket te bestellen. Wij werken met de topmerken Lalegno en Floorhouse om u duurzame resultaten in parketvloeren te garanderen. Hieronder zetten we de voordelen van die merken graag voor u op een rijtje:

  • Extra dikke toplaag uit edelhout (eenvoudig op te schuren en af te werken)
  • Milieuvriendelijke verstevigingslaag uit snelgroeiend hout
  • Stabiele meerlagige structuur (makkelijk om vloerverwarming mee te combineren)
  • Verschillende houtsoorten, maten en afwerkingen mogelijk

Wilt u meer weten over ons aanbod? Geef ons dan zeker een seintje en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Zo krijgt u van ons de nodige informatie zodat u de juiste beslissing kunt maken voor uw woonst. Gaat u voor een meerlaags parket of voor een massief parket? Wij geven u een uitgebreide uitleg over elke parketsoort. Op deze manier hoeft u er geen moment aan te twijfelen dat u de juiste keuze maakt door uw parket te bestellen bij ons bedrijf in het Waasland.

Advies en bestelling van parket

Ga voor kwaliteit en bestel uw parket bij ons

Eenmaal u alle nodige informatie heeft gekregen van ons, kunt u een geïnformeerde beslissing maken. U doet er goed aan uw parket te bestellen bij ons bedrijf in het Waasland. Wat uw wens voor uw parket ook is, wij kunnen u helpen. Twijfel dus niet en vraag snel uw vrijblijvende offerte aan. Bekijk alvast onze realisaties online!