Visgraatparket laten leggen in het Waasland

Lalegno en FloorHouse
Onderhoud en herstel
Vrijblijvende offerte

Wilt u visgraatparket laten plaatsen in het Waasland? Vertrouw op onze expertise voor de plaatsing van uw vloer. We geven u alle informatie die u nodig heeft en maken vrijblijvend een offerte op. U kunt in alle vertrouwen beslissen om gebruik te maken van de service van Parketvloeren De Ryck uit Kruibeke.

Parketvloer vervangen

Uw woning opsmukken met een parketvloer?

Afgewerkte houten parketvloer

Laat uw visgraatparket leggen door ons bedrijf uit het Waasland

Visgraatparket komt terug in de mode, en terecht. Het ingewikkelde patroon geeft charme en levendigheid aan uw interieur. Het is zowel verkrijgbaar in de vorm van massief parket als in de vorm van meerlaags parket. Een visgraatparket dat door ons parketbedrijf uit het Waasland gelegd wordt, hoeft niet doorgetrokken te worden doorheen de volledige ruimte. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een omranding te geven aan de ruimte met rechte planken.

Herstellingen laten parket een leven lang meegaan

Als uw visgraatparket beschadigd is en u een herstelling van uw parket nodig heeft, dan komt een expert van ons bedrijf uit Kruibeke, in het Waasland, die herstelling voor u uitvoeren. Zo geniet u uw leven lang van uw parketvloer. Neem een kijkje naar onze eerdere projecten en laat u overtuigen van ons finessewerk.

Contacteer ons bij vragen over uw visgraatparket

Als u wilt gaan voor een warm, klassevol en mooi parket voor in uw woning in het Waasland, kies dan voor visgraatparket. Deze parketvloer brengt meteen een meerwaarde aan de ruimte en voegt optische diepte toe. Voel u vrij om ons te contacteren wanneer u uw parket bij ons wilt bestellen. Wij horen graag van u.

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Heeft u vragen?