Parketspecialist in het Waasland

Lalegno en FloorHouse
Onderhoud en herstel
Vrijblijvende offerte

Welkom bij Parketvloeren De Ryck, dé parketspecialist in het Waasland. De parketvloeren van onze firma uit Kruibeke geven uw woonst een warmte waar u jarenlang van geniet. Heeft u vragen over welke opties u heeft? Geen nood, we helpen u graag verder met elke vraag omtrent parket. Zo neemt u een goed geïnformeerde en weloverwogen keuze.

Parketvloer vervangen

Uw woning opsmukken met een parketvloer?

Houten parketvloer aanleggen

Dé parketspecialist van het Waasland

Wanneer u extra charme wilt toevoegen aan uw woonst, is een nieuwe parketvloer een uitstekende optie. De juiste vloer geeft namelijk onmiddellijk een hele andere sfeer aan de ruimte. Een parketvloer past in zo goed als elk interieur. Zo kunt u kiezen uit diverse afwerkingen en plaatsingsmethodes, zoals bijvoorbeeld een visgraatpatroon. Parket geeft uw interieur niet alleen warmte, het voelt ook heel aangenaam om over te lopen. Doordat het zo goed isoleert, bespaart u bovendien op uw energiefactuur. Daarom raden wij als parketspecialist aan om parket als vloer te overwegen. Bekijk onze realisaties en laat u inspireren!

Laat uw parket door ons leggen

We helpen u om uw woonst extra stijlvol te doen uitkomen door u advies te geven over het juiste parket. Uw parket wordt gelegd met de juiste expertise en kennis van het vak. U gaat zorgeloos verder met uw alledaagse taken terwijl wij uw parket plaatsen. Zoek niet verder en schakel ons in als uw parketspecialist in het Waasland! Neem snel contact met ons op via de contactgegevens hieronder om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden en de prijzen.

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Btw-nummer

BE 0646.827.672

Heeft u vragen?